Het begint allemaal bij een
logisch proces

Slimme software vereenvoudigt jouw dagelijkse taken, automatiseert proces en geeft inzichten in je bedrijfsdata.
Maar voordat je tot die slimme software komt moet de blauwdruk helder zijn. Wij adviseren jou in het proces, schetsen de gewenste situatie en maken uiteindelijk een ontwerp. Want goede software bouw je alleen als je elkaar begrijpt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op
Een logisch proces maakt het verschil

Een goed begin is het halve werk

Voordat je kunt beginnen met het bouwen van software, koppelen van systemen of het maken van een mobiele applicatie is het belangrijk dat je ideale bedrijfsproces helder is. Vergelijk het met het bouwen van een huis, wanneer de fundering van een huis goed staat kun je jarenlang doorbouwen en uitbouwen op dezelfde fundering, zo is het ook met het maken van software. Revelant helpt jou om het ideale proces voor jouw software oplossing in kaart te brengen, deze visueel te maken in een prototype en te ontwikkelen. Lees hieronder hoe wij dit doen.

1. Doelstelling

We gaan met je in gesprek om te achterhalen wat jouw doelstellingen zijn voor de software oplossing die jij voor ogen hebt. Vervolgens nemen we het huidige proces door, wat je wilt verbeteren en welke stappen hiervoor nodig zijn.

2. Proces in kaart brengen

Wanneer de doelstelling en de processtappen zijn doorgenomen brengen we het gewenste proces in kaart middels user flows en flow diagrammen. Hiermee maken we visueel wanneer de software een bepaalde stap moet ondernemen in het proces en welke informatie er moet worden uitgewisseld.

3. Design & Prototype

Het proces is duidelijk maar hoe gaat de oplossing uiteindelijk werken? In de design en prototype fase ontwerpen we jouw oplossing en leggen we dit vast in een prototype. Het prototype testen we met de eindgebruiker(s) binnen jouw organisatie zodat we kunnen valideren hoe de oplossing werkt voordat we deze gaan ontwikkelen.

Jouw optimale bedrijfsproces in kaart brengen?

Neem contact op Contact opnemen