Een goed proces is het halve werk

Hoe groter een organisatie, hoe meer processen. En hoe meer processen, hoe uitdagender het is om alles in goede banen te leiden. Je wilt voorkomen dat je medewerkers of klanten onnodig veel tijd kwijt zijn aan (administratieve) processen. Door jouw proces in kaart te brengen, de business case te doorgronden en de ideale oplossing te prototypen komen we samen tot de beste software oplossing.

Jouw logische proces

Efficiënter werken door jouw proces te begrijpen

Voordat we beginnen met het ontwerpen en ontwikkelen van de oplossing die jou verder gaat helpen is het belangrijk om jouw probleem en bedrijfsproces te doorgronden. We vinden het belangrijk dat we een goede blauwdruk hebben om jouw bedrijf de juiste oplossing te kunnen bieden, elk bedrijf is uniek en daarbij de oplossing ook. Door middel van 3 stappen helpen wij jou om tot de beste oplossing te komen, lees hieronder hoe wij dit doen.

Doelstelling

Wat moet er worden bereikt en wanneer is de software oplossing succesvol? Wil je bijvoorbeeld automatiseren, tijd besparen in uren of het proces versimpelen? Door de doelstelling helder te hebben zetten we een stip aan de horizon naar de juiste oplossing.

Hoe ziet het huidige proces eruit

Wat is de huidige situatie en welke stappen worden er momenteel in het bedrijfsproces gedaan? Onze consultants brengen jouw huidige proces in kaart zodat we deze kunnen vergelijken tegenover de gewenste situatie.

Wat is de gewenste situatie

De doelstelling en de huidige situatie zijn helder. Door deze naast elkaar te leggen kunnen we de gewenste situatie creëren voor jouw bedrijfsproces. Vanuit hier kunnen we de software oplossing ontwikkelen die jouw bedrijf slimmer laat werken.

Hoe wij jou helpen om efficiënter te werken

  • Jouw bedrijfsprocessen in kaart brengen

    Door jouw huidige en gewenste bedrijfsproces in kaart te brengen krijg je inzicht in de stappen die verbeterd kunnen worden. Vanuit hier kunnen we een software oplossing bedenken die jouw bedrijfsproces gaat verbeteren.

  • Processen automatiseren met software

    Door (administratieve) bedrijfsprocessen te automatiseren met slimme software helpen wij jou om slimmer te werken. Je bespaart niet alleen geld door het automatiseren van bedrijfsprocessen maar ook kostbare tijd die jij en je medewerkers goed kunnen gebruiken.

  • Koppelingen tussen systemen

    Hoe groter een organisatie, hoe meer processen. En hoe meer processen, hoe meer software systemen er vaak zijn. Veel van deze systemen staan niet in verbinding met elkaar waardoor je vaak dubbele invoer hebt en geen eenduidige plek van jouw data en bedrijfsprocessen. Door deze systemen met elkaar te koppelen kunnen wij jou helpen efficiënter te werken en bedrijfsprocessen te automatiseren.

Benieuwd hoe wij jou helpen efficiënter te werken?

Ontdek de mogelijkheden Neem contact op