Revelant  voor 
agencies 

Wij nemen jouw techniek uit handen zodat jij kunt focussen op je core business.

Frontend development

Een goede frontend brengt je ontwerp tot leven, dit is de basis van elke goede website of webshop. Met ruim 10 jaar ervaring in front-end development kunnen wij elk design omzetten naar techniek. Onze developers hebben ervaring in o.a. HTML, (s)css, JS, Angular en Vue.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

WordPress development

Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress development kunnen we niet alleen al jouw vragen beantwoorden, we denken ook strategisch met je mee. Op deze manier voorzie jij jouw klant van de snelste en best presterende WordPress websites. Zo kunnen we gezamenlijk werken aan een (maatwerk) oplossing waarmee jouw klanten haar doelen kan behalen.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

E-commerce

Een snelle en goed opgebouwde webshop is essentieel voor de conversie van elke e-commerce onderneming. Onze developers hebben de kennis in huis om de conversie te verhogen en de webshop een unieke feel te geven. Wij beschikken over kennis van Shopify, WooCommerce, Magento en Shopware. Zo kunnen we iedere klant bedienen.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

Plate CMS

Het plate CMS is een snel groeiend platform die zeer gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker dankzij de front-end editor. Hiermee is het voor de eindgebruiker mogelijk om direct aanpassingen te zien die worden doorgevoerd. Plate CMS is een hosted oplossing waarmee eindgebruikers nooit hoeven te denken aan updates en hosting, dit regelen zij zelf. Door zeer sterke connecties met Plate beschikken wij over een breed netwerk van Plate-developers die elke klus aankunnen.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

Custom

Staat je gewenste stack niet tussen het aanbod? Geen probleem! Onze developers denken graag mee en gaan graag de uitdaging aan jou te voorzien van de code die vereist is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden die we kunnen bieden voor jouw Agency?

Contact Contact
  • © 2022 - Revelant