Revelant  voor 
jou 

Wij optimaliseren jouw bedrijfsproces met slimme software oplossingen die naadloos aansluiten op jouw organisatie
zodat jij en jouw medewerkers zich kunnen focussen op hetgeen waar het echt om draait: Jouw klanten.

Consultancy

Voordat je begint met het bouwen van een applicatie is het belangrijk dat je een goede blauwdruk hebt. Wij helpen jou om het idee beter in kaart te brengen door middel van proces flows, user flows en wireframes zodat de applicatie waterdicht is voordat we beginnen met de ontwikkeling.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

Maatwerk software ontwikkeling

Ieder bedrijf en haar processen zijn uniek, een one size fits all software oplossing dekt vaak voor 80% de lading. De laatste 20% kan juist doorslaggevend zijn voor het proces of voor het geluk van jouw medewerker. Wij ontwikkelen maatwerk software die volledig in lijn is met jouw proces. Op deze manier verloopt jouw proces soepel en kan je je focussen op je core business.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

Koppelingen

Als bedrijf heb je vaak meerdere applicaties naast elkaar draaien, soms kan dit voor dubbele invoer zorgen wat erg veel tijd kost. Door systemen aan elkaar te koppelen voorkom je dit en sla je stappen over in het proces. Wij bieden de mogelijkheid om deze systemen met elkaar te koppelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koppeling tussen een CRM en administratie systeem.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

WordPress development

Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress development kunnen we niet alleen al jouw vragen beantwoorden, we denken ook strategisch met je mee. Op deze manier voorzie jij jouw klant van de snelste en best presterende WordPress websites. Zo kunnen we gezamenlijk werken aan een (maatwerk) oplossing waarmee jouw klanten haar doelen kan behalen.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

Custom

Staat je gewenste stack niet tussen het aanbod? Geen probleem! Onze developers denken graag mee en gaan graag de uitdaging aan jou te voorzien van de code die vereist is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct contact opnemen Direct contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden om slimmer te werken met software?

Plan een kennismaking in Kennismaking inplannen